Välj undersida
Elguiden / Artiklar / Dags för flytt? Låt Kundkraft sköta flytten av elavtalet

Dags för flytt? Låt Kundkraft sköta flytten av elavtalet

Profilbild

Publicerad av Anders Kaijser

Publicerad 14 jun, 2021

Artikel bild

När du flyttar är det mycket saker att hålla koll på, allt från försäkringar, sophämtning, bredband och såklart elavtal. Mitt i flytten är det vanligt att man glömmer bort att fixa både det ena och det andra. Men med Kundkraft flyttar du enkelt ditt elavtal och vi hjälper dig både med nätavtal, uppsägning av avtalet på gamla adressen samt med det nya avtalet. Allt utan kostnad!

Vid flytt måste du alltid säga upp och teckna ett nytt nätavtal och elavtal. Oftast är det olika leverantörer som behöver kontaktas, både nätleverantören och elleverantören eftersom att många väljer olika elhandelsbolag.

Så fungerar det
Vi på Kundkraft hjälper dig med allt! Genom att ge oss en fullmakt så ordnar vi både nät- och elavtal i din nya bostad. Vi ser även till att elavtalet i din gamla bostad sägs upp, så du inte riskerar att betala för något du inte använder. Självklart ordnar vi elavtalet så att du alltid har ett pressat elpris, oavsett om du väljer fast eller rörligt pris. Allt detta löser vi utan några som helst avgifter.

  • Vi fixar både nytt nät- och elavtal
  • Vi säger upp allt på gamla adressen
  • Inga tillkommande avgifter
  • Få Kundkrafts pressade elpris

Många betalar för mycket
Det är vanligt att många glömmer att teckna elavtalet och enbart tecknar nätavtal. Det som sker då är att man automatiskt hamnar på ett anvisat avtal eller tillsvidareavtal och får betala onödigt mycket för elen.

- Vi får ofta samtal till vår medlemsservice där man glömt att göra ett val av elavtal och fått betala för mycket under flera månader. Med vår tjänst hoppas vi att fler tar hjälp av oss för att slippa betala onödiga avgifter för elen, berättar Kajsa Sundqvist elrådgivare på Kundkraft.

Fyll i dina uppgifter på vår hemsida så informerar vi dig löpande under flytten. Viktigt att tänka på är att tillträdet till den nya bostaden måste äga rum minst 5 dagar framåt i tiden för att vi ska hinna ordna med allt.

Till artiklar

© 2021 Kundkraft AB. Org. nr: 556574-0601