Välj undersida
Elguiden / Artiklar / KUNDKRAFT SÄTTER NYTT PRISREKORD

KUNDKRAFT SÄTTER NYTT PRISREKORD

Profilbild

Publicerad av Kajsa Sundqvist

Uppdaterad 27 sep, 2009

Publicerad 17 sep, 2009

Artikel bild

3 000 av elmäklaren Kundkrafts medlemmar jublade i går över ännu ett nytt prisrekord.

-Tack vare ännu en väldigt framgångsrik upphandling lyckades vi sänka elpriset för medlemmarna med över 30 procent, säger Thorbjörn Kjaergaard, Kundkrafts VD.

I går satte elmäklaren Kundkraft, som handlar upp billig el för hela 45 000 svenska hushåll, återigen nytt lägstarekord. Det fick tusentals av Kundkrafts medlemmar erfara som därmed fick över 30 procent billigare el.
Och elpriset är just nu rekordlågt.

-Det beror på att utbudet överträffar efterfrågan. Vattenförråden är välfyllda och industrin går på lågvarv, säger Thorbjörn Kjaergaard, vd på Kundkraft. Enligt Thorbjörn Kjaergaard är elpriset för närvarande så pass lågt att det till och med kan vara tillfälle att binda sitt avtal med elleverantören.

-Jag tycker att man åtminstone ska överväga möjligheten och jämföra de fasta priserna mellan de olika elleverantörerna. Och om man tycker det är krångligt eller kräver för mycket tid är man naturligtvis välkommen att gratis överlåta det jobbet åt oss, säger Thorbjörn Kjaergaard, som understryker att det finns mycket pengar att spara på att vara aktiv och byta elbolag.

-För en villaägare kan besparingen bli så stor som upp till 7 000 kronor. Och bostadsrättsföreningar kan spara ännu mer.


För ytterligare information:
Thorbjörn Kjaergaard, tel: 0701-82 50 62
Kundkraft är en elmäklare, som på uppdrag av 153 000 medlemmar förhandlar om och upphandlar Sveriges billigaste el.

Dela den här artikeln


© 2022 Kundkraft AB. Org. nr: 556574-0601