FÅ BÄSTA ELAVTALET - OCH SLIPP OROA DIG

Har din elräkning blivit högre och högre?
Då kan det vara så att din elleverantör lagt på dolda avgifter utan att du vet om det. Anne-Charlotte i Skåne upplevde ofta att hon blivit lurad, ända tills hon provade Kundkraft.

Anne-Charlotte bor i Skåne och har en relativt stor elförbrukning.
– Kundkraft är bra för att man slipper engagera sig. Det är en djungel med alla elbolag och olika typer av avtal och då är det skönt med ett bolag som sköter allt och alltid har bra villkor, säger Anne-Charlotte.

Lätt att betala mer i onödan

Anne har testat ett par olika bolag men upplever att de bara lurats.
– Det verkar bra först men sen lägger de antingen på en fast avgift eller så höjer de plötsligt priset så att det blir dyrt och så står man där som konsument och känner sig dum, säger Anne-Charlotte.
Om Anne-Charlotte inte gjort någonting så hade hon hamnat på ett anvisningsavtal med högre pris och tvingats betala cirka 3500 kronor mer per år för elen jämfört med Kundkraft.
– Jag har försökt med flera olika alternativ, men jag tycker Kundkraft är smidigast och bäst än så länge.

Förhandlas automatiskt varje år

– Via Kundkraft kan man välja på ett fast eller rörligt ettårsavtal och vi förhandlar om elavtalet varje år. Den elleverantör som bjuder lägst elpris i våra elupphandlingar får våra medlemmar som kunder. Alltid utan fasta eller dolda avgifter. På det sättet slipper man oroa sig för sitt elavtal, säger Anders Kaijser, affärsområdeschef på Kundkraft.

Till alla artiklar

Bli medlem nu och hjälp oss att pressa elpriserna!

Grön bock listpunkt100% Grön el

Grön bock listpunktKostnadsfritt

Grön bock listpunktIngen uppsägningstid

Grön bock listpunktAlltid lågt elpris