VÄLJ RÄTT ELAVTAL - OCH SPARA TUSENLAPPAR

Du kan betala tusenlappar i onödan – trots "marknadens bästa erbjudande".
Så enkelt kan du fixa ett elavtal som alltid är billigast i längden.

– De flesta av våra 250 000 medlemmar betalar minst 4 000 kronor mindre varje år, säger Anders Kaijser på Kundkraft.

"Vill du ha marknadens bästa elpris"? Många har nog fått frågan av en telefonförsäljare och tackat ja. Men vad få vet är att de fantastiska erbjudandena många gånger höjer priset på din elräkning över tid.
– Kollar du på en prisjämförelsesajt kan samma elbolag både ha det billigaste och dyraste priset. Det beror på att elbolag kan locka med ett billigt avtal för att sedan slussa över kunderna till det dyraste, säger Anders Kaijser.
– Sedan tillkommer ju även fakturaavgifter och månadsavgifter som man egentligen inte får ha, men som vissa ändå använder.

Anders Kaijser är affärsområdeschef på Kundkraft, ett företag som sedan starten blivit en ny svensk folkrörelse. Över 250 000 svenskar är nu med och bidrar till lägre elpriser. Tack vare den stora medlemsskaran kan Kundkraft sätta press på elbolagen, som får tävla om att erbjuda det lägsta elpriset till kunderna.
– Som konsument är det här väldigt skönt, för du slipper bry dig om ditt elpris. Vi står för förhandlingarna och du får alltid el som är billigast i längden levererat hem till dig, säger han.

"Marknaden är rätt komplex"

Anders Kaijser är dock noga med att påpeka att Kundkraft inte alltid erbjuder marknadens lägsta pris.
– Dagens marknad är rätt komplex. Många aktörer erbjuder ett kampanjpris som kan vara jättebilligt. Men sedan så ändrar man reglerna och plötsligt blir din elräkning jättedyr. Det som är bra med oss är att du är alltid är garanterad ett billigt elavtal.

Enkelt att gå med

Att gå med i Kundkraft är riktigt enkelt. Det enda du behöver göra är att registrera dig här och skriva in dina uppgifter. Allt jobbigt och tidskrävande sköter Kundkraft, till exempel att säga upp ditt gamla elavtal.
Dessutom är du garanterad ett miljövänligt val. Alla elbolag som Kundkraft samarbetar med erbjuder 100 procent grön el.

Har gått upp med 50 procent

Elpriserna har under hösten gått upp med 50 procent och svenska vattenmagasin har låga nivåer. Det har gjort att Sverige tvingats att importera el från fossila bränslen som brunkol.
– Om man inte vill bidra till att Sverige ska vara beroende av fossila bränslen ska man alltid välja grön el. Jag är stolt över att vi på Kundkraft bara upphandlar grön el, säger Anders Kaijser.

Till alla artiklar

Bli medlem nu och hjälp oss att pressa elpriserna!

Grön bock listpunkt100% Grön el

Grön bock listpunktKostnadsfritt

Grön bock listpunktIngen uppsägningstid

Grön bock listpunktAlltid lågt elpris