Villaägare sparar i snitt 4500 kr per år med Kundkraft

Hur mycket betalar du för elen?
Kundkrafts medlemmar sparar mycket pengar år efter år – dessutom slipper de engagera sig i sitt elavtal. Kundkraft genomför en årlig auktion, där den elleverantör som bjuder lägst elpris får dig och övriga medlemmar som kund i ett år.

En ny jämförelse som Kundkraft har gjort visar att en villaägare med en årlig förbrukning på 20 000 kWh, sparar mer än 4500 kronor per år på att vara med i Kundkraft jämfört med snittpriset på anvisningsavtal. Bor man i radhus med en förbrukning på 10 000 kWh sparar man cirka 3000 kronor per år.

Komplex marknad

Dagens elmarknad är relativt komplex. Många aktörer erbjuder kampanjavtal som kan vara billiga en period. Men sedan ändrar elbolaget avtalet och plötsligt blir din elräkning jättedyr.

Andra aktörer erbjuder "el till inköpspris”, men har istället en fast avgift som gör att konsumenten betalar mer totalt.

– Det som är bra med Kundkraft är att du år efter år är garanterad ett billigt elavtal helt utan fasta avgifter, säger Anders Kaijser, vd på Kundkraft.

Endast grön el

Att gå med i Kundkraft är riktigt enkelt. Det enda du behöver göra är att registrera dig på deras hemsida och skriva in dina uppgifter. Allt jobbigt och tidskrävande sköter Kundkraft, som att till exempel att säga upp ditt gamla elavtal. Kundkrafts tjänst är helt kostnadsfri.
– Dessutom är du garanterad grön el. Det elbolag som bjuder lägst pris på grön el i våra upphandlingar får dig som Kund, säger Anders Kaijser.

Till alla artiklar

Bli medlem nu och hjälp oss att pressa elpriserna!

Grön bock listpunkt100% Grön el

Grön bock listpunktKostnadsfritt

Grön bock listpunktIngen uppsägningstid

Grön bock listpunktAlltid lågt elpris