Välj undersida
Elguiden / Medlemmar berättar / "Det finns inga dolda avgifter"

"Det finns inga dolda avgifter"

Han var nära att bli lurad att gå med på ett ”lockerbjudande” som skulle sänka hans elräkning rejält. Istället bytte Bengt Blomberg till Kundkraft. – Det är smidigt med Kundkraft eftersom jag vet att jag inte får några dolda avgifter eller plötsligt hamnar på ett jättedyrt avtal, säger han.
Bli medlem på 1 minut här och sänk dina kostnader rejält – Kundkraft sköter allt krångel som att säga upp ditt gamla elavtal

Att se över sitt elavtal kan både vara svårt och tidskrävande. I dag sköljs svenska folket över med erbjudande från telefonförsäljare som är svåra att tacka nej till. Men faktum är att dolda avgifter och plötsliga prishöjningar kan göra bytena rejält mycket dyrare. För dig som vill vara garanterad lägsta pris över tid och inte behöva anstränga dig finns ett perfekt alternativ – Kundkraft.

Levererar lägst pris

Låter det för bra för att vara sant? Kundkraft jobbar precis tvärtemot de elbolag som kommer med lockerbjudanden om marknadens bästa elpris. Hemligheten? En el-auktion där bolaget med lägst pris får leverera el till de 120 000 medlemmar som gått med i Kundkraft.

– Det är antalet medlemmar som gör att vi kan leverera lägst pris över tid och 100 procent grön el till våra kunder, säger Anders Kaijser, affärsområdeschef på Kundkraft.


Vill du sänka din elräkning – utan att behöva oroa dig över dolda avgifter? Bli medlem här på en minut! Det enda du behöver göra är att skriva in dina uppgifter – resten sköter Kundkraft.

Varje år sparar de 250 000 medlemmarna som är med i Kundkraft miljontals kronor. Bengt Blomberg, som bor i Visby på Gotland, är ett exempel. Han var precis som många andra nära att gå med på att ”lockerbjudande” från ett elbolag – men tackade nej i sista stund. – De sa ett pris när jag pratade med dem på telefon, men sedan fick jag ett annat. Så tycker jag verkligen inte man kan göra och därför började jag leta efter ett annat alternativ, säger Bengt.

Lätt att bli lurad

Beng Blomberg bestämde sig till slut för Kundkraft – ett smart val skulle det visa sig. Och det är inte bara pengar som han sparat in på. Bengt får nu mer tid över för annat och slipper oroa sig för att elräkningen plötsligt ska chockhöjas.

– Det är så många val nuförtiden, sedan avregleringarna. Kundkraft gör så att jag åtminstone slipper behöva välja elleverantör längre. Det är lätt att bli lurad, med alla olika aktörer och olika typer av avtal. Det är smidigt med Kundkraft för jag vet att jag inte får några dolda avgifter eller plötsligt hamnar på ett jättedyrt avtal, säger Bengt.

Registrera dig här för att få ett garanterat lägre elpris över tid. Kundkraft sköter allt och säger upp ditt elavtal åt dig. Sedan kan du luta dig tillbaka och få både mer tid och pengar över.


© 2022 Kundkraft AB. Org. nr: 556574-0601