Välj undersida
Elguiden / Medlemmar berättar / "Kostnaderna har halverats"

"Kostnaderna har halverats"

Det är inte bara husägare som kan spara stora pengar på att byta elavtal. Pensionären Birgitta Henricsson, som bor i en lägenhet med låg energiförbrukning, valde Kundkraft – och sparade 2 000 kronor på ett år. – Tidigare fick jag höga räkningar och elen var en ganska stor utgift, säger hon.
Bli medlem på 1 minut här och sänk dina kostnader rejält – Kundkraft sköter allt krångel som att säga upp ditt gamla elavtal

Svenska folket står i dag inför tusentals val varje dag. Du ska välja försäkring, bolån, mobilabonnemang och bilmärke. Vore det inte skönt att slippa behöva oroa sig över något av valen? Kundkraft är ett alternativ för dig som vill betala lägsta möjliga pris över tid för sin el – utan att behöva anstränga dig.

Adderar extra avgifter

Bolaget är något så unikt som en folkrörelse med 120 000 medlemmar där elbolagen själva får tävla om att erbjuda det lägsta elpriset. Det företag som vinner får leverera el till Kundkrafts kunder. Som medlem behöver du dock inte göra någonting. Förhandlingarna sköter Kundkraft själva utan att ge dig dolda avgifter och oväntade prishöjningar.
– Du kommer alltid betala ett garanterat konkurrenskraftigt elpris som medlem hos oss. Vissa bolag erbjuder lägre elpriser än oss, men höjer dem över till eller adderar extra avgifter. Det gör att du kommer att betala rejält mycket mer pengar i längden, säger Anders Kaijser, affärsområdeschef på Kundkraft.

Vill du sänka din elräkning – utan att behöva oroa dig över dolda avgifter? Bli medlem här på en minut! Det enda du behöver göra är att skriva in dina uppgifter – resten sköter Kundkraft.

Många av Kundkrafts medlemmar kan spara uppåt 7 000 kronor varje år. Och det är inte bara villaägare som kan göra stora besparingar på att byta elavtal. Även du som bor i lägenhet med låg energiförbrukning spara in tusenlappar.
– Jag har räknat ut att jag sparat 2 000 kronor per år på Kundkraft. Tidigare fick jag höga räkningar och elen var en ganska stor utgift. Men sedan jag gick med i Kundkraft betalar jag betydligt mindre. Jag upplever att mina kostnader halverats, säger Birgitta Henricsson.

Kan intyga att det funkar

Hon bor som många andra svenskar i en lägenhet med relativt låg energiförbrukning. Trots det får hon nu rejält med pengar över till annat efter sitt elavtals-byte. Men det krävdes lite övertalning innan hon skulle göra det viktiga valet.
– Jag såg en tv-reklam på tv och var först lite skeptisk. Men nu har jag varit medlem i många år och kan intyga att Kundkraft funkar. Jag tycker fler borde gå med. Då skulle vi bli en betydande kraft mot de stora elbolagen som tjänar alldeles för mycket på oss vanliga medborgare, säger Birgitta och fortsätter:
– För mig som pensionär betyder varje krona jag sparar mycket för att vardagen ska gå runt.

Vill du spara tusenlappar varje år precis som Birgitta Henricsson?

Registrera dig här här för att få ett garanterat lägre elpris över tid. Kundkraft sköter allt och säger upp ditt elavtal åt dig. Sedan kan du luta dig tillbaka och få både mer tid och pengar över.


© 2022 Kundkraft AB. Org. nr: 556574-0601