BYTTE ELAVTAL OCH SPARADE 4 500 KRONOR

4 500 kronor.
Så mycket kan du spara på att byta elavtal. Hans Kjellsson bestämde sig för Kundkraft – ett minst sagt smart val skulle det visa sig. – Sedan dess har jag aldrig behövt bekymra mig för mitt elavtal, säger han.
Bli medlem på 1 minut här och sänk dina kostnader rejält – Kundkraft sköter allt krångel som att säga upp ditt gamla elavtal

Tänk dig att välja ett elavtal som är billigast i längden och som gör att du slipper behöva fundera på erbjudanden från telefonförsäljare som är ”billigast just nu”. Kundkraft erbjuder precis det här och har kommit att bli en folkrörelse i Sverige.

Över 250 000 svenskar är med just nu – och att gå med tar några minuter. Det enda du behöver göra är att registrera dig här eller i formuläret till höger. Sedan börjar din resa mot ett rejält mycket billigare elpris.
Hur kan då Kundkraft erbjuda ett elavtal som är billigast i längden – med grön el, inga fasta avgifter och noll ansträngning från dig?

Över tid är vi alltid billigast

Nyckeln är antalet medlemmar. Tack vare de 250 000 personerna som är med i Kundkraft kan de sätta press på elmarknaden. Varje månad får elbolag som erbjuder det billigaste priset leverera el till företagets medlemmar och på så sätt är du alltid garanterad ett marknadens mest konkurrenskraftiga elpris.
– Många bolag erbjuder billigare priser än oss, men bara under begränsade perioder. Kollar man över tid kan det till och med bli dyrare att gå med på många av de ”billigast just nu”-avtal som andra bolag erbjuder. Över tid är vi alltid billigast, säger Anders Kaijser, affärsområdeschef på Kundkraft.
Vill du sänka din elräkning – utan att behöva oroa dig över dolda avgifter? Bli medlem här på en minut! Det enda du behöver göra är att skriva in dina uppgifter – resten sköter Kundkraft.

Hans Kjellsson är ett bevis på att det över tid går att spara rejält med pengar på att vara med i Kundkraft. Han har sparat in hela 45 000 kronor, sedan han gick med för tio år sedan. – Jag försöker tipsa vänner och bekanta, som funderar över sina höga elpriser om Kundkraft. Man behöver inte bekymra sig och priserna är garanterat låga, säger han.

Smyghöjer priset

Tidigare blev Hans Kjelsson, precis som många andra, överöst med erbjudande från elbolag som ville ge honom marknadens bästa pris. – Man fick många underliga förslag från elbolag som vill skriva kontrakt i två till tre år och det var svårt att veta vilket som var bäst. Dessutom har jag upplevt att det är flera bolag som lockar med billiga priser för att därefter smyghöja priset. Jag orkade inte hålla koll varje månad vad jag betalade för pris, säger han.

Vill du spara tusenlappar varje år precis som Hans Kjelsson?
Registrera dig här för att få ett garanterat lägre elpris över tid. Kundkraft sköter allt och säger upp ditt elavtal åt dig. Sedan kan du luta dig tillbaka och få både mer tid och pengar över.

Bli medlem nu och hjälp oss att pressa elpriserna!

Grön bock listpunkt100% Grön el

Grön bock listpunktKostnadsfritt

Grön bock listpunktIngen uppsägningstid

Grön bock listpunktAlltid lågt elpris