Välj undersida
Elguiden / Medlemmar berättar / "Jan-Olof Gullberg från Nysäter i Värmland gick med i Kundkraft för mer än 5 år sedan."

"Jan-Olof Gullberg från Nysäter i Värmland gick med i Kundkraft för mer än 5 år sedan."

- Det började med att jag letade runt efter en elleverantör som kunde ge mig ett bra elpris. Jag insåg ganska fort att det är väldigt svårt att få en rättvisande bild. Det finns så många olika typer av avtal, med olika längd och olika priser och dessutom finns det kampanjavtal där priset höjs efter ett tag. Det gör det väldigt svårt att jämföra på ett bra sätt, säger Jan-Olof

Någon tipsade istället om Kundkraft och berättade om att de gör upphandlingen åt honom. Jan-Olof gick med och det är ett val som han inte ångrar idag:

- Via Kundkraft har jag alltid ett elpris utan fasta eller dolda avgifter. Det är smidigt och det ger mig tid över till annat. Kundkraft sköter allt åt mig, berättar Jan-Olof.
Jan-Olof sparar mer än 3000 kr per år på ett lägre elpris via Kundkraft och om han inte hade gått med i Kundkraft så hade han betalt 45% mer än vad han betalar idag.

- Jag bor i ett stort hus som alltid har renoveringsbehov, så det är bra att få lite pengar över, säger Jan-Olof.

Förutom det låga elpriset tycker Jan-Olof att det är bra att Kundkraft bara har grön el.

- Jag tycker det är viktigt att vi är måna om vår miljö och det är fantastiskt att man via Kundkraft både sparar pengar och bidrar till en bättre miljö, säger Jan-Olof.


© 2022 Kundkraft AB. Org. nr: 556574-0601