Välj undersida
Elguiden / Medlemmar berättar / Linda – lägenhet

Linda – lägenhet

Många i lägenhet tror inte att det här med elavtal spelar någon roll för dom. Vad många inte vet är att de i själva verket är elbolagens kassako genom de fasta avgifterna de betalar på elhandelspriset. Många har dessutom väldigt dyra s.k. anvisningsavtal som man får om man är inaktiv. Linda bor i en lägenhet Kristinehamn och valde Kundkraft. Hon har sparat ca 2000 kr på de 1,5 år hon varit med i kundkraft jämfört med ett anvisningsavtal.

Gå med du också – det tar bara 30 sekunder

Att välja rätt är inte alltid lätt, därför finns Kundkraft. Vi förhandlar med elbolagen åt dig och ser till att du får ett nytt elbolag genom de upphandlingar vi gör. Alla elbolag bjuds in och de som lägger lägst pris får leverera el till våra medlemmar. Varje år är du med i en ny upphandling och på så sätt slipper du själv att vara aktiv. Dessutom förhandlar vi alltid bort elbolagens fasta avgifter.

Det lönar sig även i lägenhet

Många som bor i lägenhet tänker inte på sin elräkning då höga elpriser ofta förknippas med att äga en villa. Men för den som är inaktiv kan det bli dyrt att inte bry sig om sitt elavtal. Den som inte är aktiv har ett s.k. anvisningsavtal vilket är det absolut dyraste man kan ha. Linda är en av flera Kundkraft-medlemmar som bor i lägenhet.

– För mig är det självklart att ha koll på min ekonomi men elavtal är ju inte det jag tycker är roligast i livet direkt. För mig är det skönt att Kundkraft tar hand om mitt förhandlade och ser till att jag bara betalar det nödvändiga för elen, säger Linda.

Många av Kundkrafts medlemmar kan spara uppåt 7 000 kronor varje år jämfört med anvisningsavtal.

– Jag har räknat ut att jag sparat 1300 kronor per år på Kundkraft. Det är pengar jag nu kan lägga på min roligare saker. säger Linda.

Gå med du också – du är 30 sekunder från ett nedpressat elpris.

Så fungerar Kundkraft:

  • Bli medlem på 30 sekunder.
  • Vi upphandlar ett nytt elavtal åt dig.
  • Varje år är du med i en ny upphandling.
  • Du har alltid 14 dagars ångerrätt vid ett nytt elavtal.
  • Medlemskapet är helt gratis och kan avslutas när som helst.
Gå med du också

Du som medlem betalar inget för tjänsten. Kundkraft tar en provision från varje elbolag som vinner en upphandling.


© 2022 Kundkraft AB. Org. nr: 556574-0601