Välj undersida
Elguiden / Medlemmar berättar / "Jag sparar 10 000 kronor - varje år"

"Jag sparar 10 000 kronor - varje år"

Byt elavtal och spara tusenlappar – utan att anstränga dig. Michael Ivarsson har sparat 50 000 kronor sedan han gick med i Kundkraft. – Via Kundkraft har man alltid ett bra pris och man behöver inte göra någonting, säger han.
Bli medlem på 1 minut här och sänk dina kostnader rejält – Kundkraft sköter allt krångel som att säga upp ditt gamla elavtal

Du kan betala för mycket för din el utan att veta om det. Många svenskar får varje månad erbjudanden om avtal som ska vara marknads bästa – som blir svidande dyra i längden.
– Det stämmer, kollar man på prisjämförelsesajter kan vissa bolag både ha de dyraste och de billigaste erbjudandena. Det beror på att de först ger dig det ”bästa” för att sedan slussa över dig till det dyra, säger Anders Kaijser, affärsområdeschef på Kundkraft.

En metod som fungerar

Han berättar att du som medlem hos Kundkraft inte alltid kommer att få marknadens lägsta elpris. Men över tid kommer du betala rejält mycket mindre. Anledningen? – Vi har genomfört över 750 el-autkioner sedan vi startade 1999. De innebär att det elbolag som erbjuder lägst pris får leverera el till våra medlemmar. Det är en metod som faktiskt fungerar. Senaste året har våra medlemmar sparar mer än 300 miljoner kronor på sina elräkningar, säger Anders Kaijser.

Att gå med i Kundkraft är riktigt enkelt. Det enda du behöver göra är att registrera dig här och skriva in dina uppgifter. Resten – att säga upp ditt elavtal och förhandla med elbolagen – sköter Kundkraft. – Via Kundkraft slipper jag bekymra mig för elpriset överhuvudtaget. Jag har alltid ett lågt pris utan fasta avgifter och det är ingen risk att jag plötsligt hamnar på ett dyrt avtal, säger Michael Ivarsson.
Vill du sänka din elräkning – utan att behöva oroa dig över dolda avgifter? Bli medlem här på en minut! Det enda du behöver göra är att skriva in dina uppgifter – resten sköter Kundkraft.

Han har varit med i Kundkraft i tio år. Ett rätt så smart val har det visat sig. De senaste fem åren har han sparat mer än 50 000 kronor på att byta till Kundkraft. – Eftersom Kundkrafts pris kontinuerligt ligger långt under snittpriset sparar jag 10 000 kronor per år, säger han.

Blir alldeles för dyrt

Nu tipsar Michael Ivarsson sina vänner och även dig att byta till Kundkraft – redan i dag. – Jag försöker tipsa alla jag träffar om Kundkraft och en del lyckas jag övertala. Många betalar alldeles för mycket för sin elförbrukning. En del har inte gjort något val och sitter på ett dyrt anvisningsavtal. Andra har tagit ett kampanj avtal som var billigt när man tog det, men efter en tid har det blivit alldeles för dyrt.

Vill du spara tusenlappar varje år precis som Michael Ivarsson
Registrera dig här för att få ett garanterat lägre elpris över tid. Kundkraft sköter allt och säger upp ditt elavtal åt dig. Sedan kan du luta dig tillbaka och få både mer tid och pengar över.


© 2022 Kundkraft AB. Org. nr: 556574-0601