Välj undersida
Elguiden / Medlemmar berättar / Qim – villa

Qim – villa

Elen är en av de kostnader som kan skena iväg för en villaägare. Trots det så är det alldeles för få som har koll på hur mycket de egentligen betalar för elen. Många elbolag lockar med tillfälliga kampanjpriser som de allra flesta konsumenter sen glömmer att säga upp i tid. Qim bor i en villa strax utanför Kristinehamn och lockades av Kundkrafts långsiktiga modell. Han har sedan han gick med 2009 sparat mer än 35 000 kr jämfört med om han varit inaktiv på marknaden.

Gå med du också – det tar bara 30 sekunder

Att välja rätt är inte alltid lätt, därför finns Kundkraft. Vi förhandlar med elbolagen åt dig och ser till att du får ett nytt elbolag genom de upphandlingar vi gör. Alla elbolag bjuds in och de som lägger lägst pris får leverera el till våra medlemmar. Varje år är du med i en ny upphandling och på så sätt slipper du själv att vara aktiv. Dessutom förhandlar vi alltid bort elbolagens fasta avgifter.

Kundkraft – ett enkelt sätt att hålla nere elpriset

Att äga en villa innebär ett stort ansvar och det är många oväntade kostnader som kan uppstå. Elpriset kan också skena iväg, inte minst på vintern, och många lockas av att hoppa på elbolagens tillfälliga kampanjpriser. Men kampanjpriserna är just tillfälliga kampanjer och själva idén med ett kampanjavtal är att kunden sen ska övergå till ett högre elpris. För den som inte är uppmärksam kan det bli en dyr historia. Qim är sedan 2009 Kundkraft-medlem och lockades av Kundkrafts enkla modell.

– Jag gillar att ha roligt i livet och elavtal hör ju inte direkt dit. Då är det skönt att vara med i Kundkraft som ser till att jag varje år får ett nytt elbolag med ett lågt elpris utan tillkommande avgifter. En skön känsla att veta att man alltid får en bra deal på elen, säger Qim.

Kundkrafts medlemmar kan spara uppåt 7 000 kronor varje år jämfört med anvisningsavtal.

– Jag har räknat ut att jag sparat mer än 3200 kronor per år på Kundkraft. Det är ju ingen struntsumma. säger Qim.

Gå med du också – du är 30 sekunder från ett nedpressat elpris.

Så fungerar Kundkraft:

  • Bli medlem på 30 sekunder.
  • Vi upphandlar ett nytt elavtal åt dig.
  • Varje år är du med i en ny upphandling.
  • Du har alltid 14 dagars ångerrätt vid ett nytt elavtal.
  • Medlemskapet är helt gratis och kan avslutas när som helst.
Gå med du också

Du som medlem betalar inget för tjänsten. Kundkraft tar en provision från varje elbolag som vinner en upphandling.


© 2022 Kundkraft AB. Org. nr: 556574-0601