Toshiba luftvärmepump.

Sänk din uppvärmningskostnad med en luftvärmepump

Börja här

Pil ner höger

Erbjudande

Endast till medlemmar i Kundkraft


Fraktfritt


5-års garanti


Lokal Toshiba utbildad installatör hjälper dig att hitta rätt maskin för ditt hem.

Med en luftvärmepump får du perfekt inomhusklimat året runt. Varmt inomhus under kalla vinterdagar och svalt under varma sommardagar. Energieffektivt och miljövänligt som dessutom sänker din elräkning!

Kundkraft rekommenderar

Toshiba Haori +++

Toshiba Haori +++ bild

Nu har du möjlighet att designa din egen luftvärmepump. Med sex olika textilfronter att välja på smälter HAORI väl in i de flesta miljöer och erbjuder många smarta funktioner.

Läs mer

Toshiba Shorai Edge +++

Toshiba Shorai Edge +++ bild

För dig som eftersträvar en värmepump med en design som sticker ut och som ger dig en hög energibesparing även vid låg utomhustemperatur. Med andra ord en premiumvärmepump.

Läs mer

Toshiba Shorai ++

Toshiba Shorai ++ bild

En kombination av bra värmepump för kalla vinterdagar och en kraftfull AC för varma sommardagar. Med flera smarta funktioner.

Läs mer

Toshiba Daiseikai 9,5 +++

Toshiba Daiseikai 9,5 +++ bild

Den optimala värmepumpen, för det riktigt kalla klimatet. Hög värmeeffekt även vid -30°. Inte bara hög värmeeffekt utan en av de energieffektivaste på marknaden. Med effektiv luftrening (jonisering).

Läs mer

Toshiba Seiya Nordic ++

Toshiba Seiya Nordic ++ bild

En tyst och effektiv värmepump i det lilla formatet som sprider både skön värme och svalkande kyla. Perfekt för det mindre huset, sovrummet, gillestugan, garaget och Attefalls huset

Läs mer

Toshiba Golvmodell Nordic ++

Toshiba Golvmodell Nordic ++ bild

Passar mycket bra under ett fönster i fjällstugan, fritidshuset eller andra ytor där du vill ha ett skönt inomhusklimat året runt. Toshiba golvmodell skapar en härlig golvvärmekänsla.

Läs mer

© 2022 Kundkraft AB. Org. nr: 556574-0601